Nya appar som vi är sugna på-Kviddevitt och natur appar

Nu har ju ljuset återvänt och förhoppningarna om våren sätter fart på upptäckarlusten ute i naturen.Vi har bestämt att vi ska köpa in Kvidevitt, en app med fågelläten.Snopna blev vi då vi upptäckte att vi får 240 olika fåglar från Skandinavien med bid,fakta och läte för 7:-!!!!!!

Kviddevitt sorterar både på svenskt namn, det latinska, stann och flyttfåglar och ljudet går att loopa.Det ska bli spännande med alla vårfåglar…….Vi längtar till våren!

Vi ska också ladda hem Svamparna, Viltspår, Våra träd och My Flora.Allt för att öka på möjligheterna till naturupplevelser och kunskapande ute i skog och mark.

Annonser

Om LEnaNorgren

Jag jobbar som förstelärare i IT och digitala verktyg i Umeå kommun på Storsjöskolan i Holmsund. Jag har en bakgrund som förskollärare i begynnelsen efterhand jobbade jag på fritids för att parallellt läsa it kurser på Umeå universitet och slutligen ta en lärarexamen i de tidigare åren!!! just nu är jag klasslärare i en tvåa. Har ett brinnande intresse för att lära och tycker det är spännande hur kunskap uppstår samt drivs av min nyfikenhet. Har ett motto: o...o...o...möjlighet, det finns alltid flera möjligheter, se dessa!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s