Första veckan

Första veckan blev en prova på vecka för pedagogerna och man upptäckte att vi hade inte riktigt nivån på apparna som utmanade de äldre barnen (förutom memoryapparna som man kan sätta olika nivåer på).Så Nallemix 1 laddades hem, det är en app där man kan sortera och klura på vilken ska bort? Dessa övningar kan man ha tre svårighetsgrader på.

På förskolorna jobbar vi med teckenspråk och här hittade vi en app Teckna.se som bara kostade 22 kronor http://itunes.apple.com/se/app/teckna.se/id478304978?mt=8 
Appen är ett utmärkt verktyg för barn som tränar på olika begrepp. Med stöd av bild, text, tal och tecken blir inlärningen både rolig och effektiv.

Annonser

Om LEnaNorgren

Jag jobbar som förstelärare i IT och digitala verktyg i Umeå kommun på Storsjöskolan i Holmsund. Jag har en bakgrund som förskollärare i begynnelsen efterhand jobbade jag på fritids för att parallellt läsa it kurser på Umeå universitet och slutligen ta en lärarexamen i de tidigare åren!!! just nu är jag klasslärare i en tvåa. Har ett brinnande intresse för att lära och tycker det är spännande hur kunskap uppstår samt drivs av min nyfikenhet. Har ett motto: o...o...o...möjlighet, det finns alltid flera möjligheter, se dessa!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s